Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tegal Cyber Charity] Ngumpulna sumbangan dalam rangka ultah TCC ke-1
setuju karo um cylok BCA baen ohh
Reply
#22
Vin...
koen nduwe rek BCA???
pimen yen diangakti oh maring rek koen sing BCA? Ngikik maning
gampang oya? Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
duwe... tapi aja aku mas... asli aku lagi sibuk nemen ngrusi skripsi... toli neng rek aku ana duit liat nee juga... mbokan kecampur".. maaph ya
Reply
#24
sedulur kabeh... mengingat sedulur2 e dewek sing neng Jogja lagi kena musibah meletus Gunung Merapi, maka charity ini akan dialihkan untuk penyaluran bantuan tersebut....

Mulai saiki monggo bisa ngrogoh sak, sepira-piraha siap ditampung, lewat rekening sing tersedia neng ngarep dopokan kiye...

Trus mengko pas acara neng ULTAH juga ana penggalangan dana sing pada teka...
sing ora bisa teka bisa nyumbang lewat transfer rekening....
seperti istilah:

" JIKA TANGAN TAK SAMPAI BIARLAH DUIT YANG MENGGAPAI " Nyengir

Mohon sedulur kabeh bisa nge-share dopokan kiye neng fesbuk, twitter mbuh liyane yak Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#25
bener...

ngko ari wis terkumpul
TCC REGIONAL JOGJA siap MENYALURKAN

ampunnnnnnampunnnnnnampunnnnnn
saya suka siomay
Reply
#26
cahcupu Wrote:mau maca dopokan Sumbangan barsama TCC
aku pgn usul
sumbangan aja gur lewat rekning kuwe tok
pas sunami aceh aku karo2 kanca2 net gawe kotakan dokon neng warnet + konter2 go menampung sumbangan
duit seng terkumpul tembe di sumbangna maring rekening
trus ora mung duit tok
selimut pakaian pantas pakai dan obat2an
ari tcc gawek sekretariat go nampung kaya kuwe pimen
saya suka siomay
Reply
#27
yu owh. . Bila perlu mudun mrg perempatan Ngacir
Reply
#28
jare minAp ora perlu mudun neng dalan... ora efektif n efesien.. Nyengir
dadi ya via virtual baen karo ngko neng pas acara ana penggalangan dana...
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#29
nyong sms ayuni, durung ana sing konfirmasi wis nyumbang.

ya prasangka apik bae, muga2 wis disalurna sumbangane njenengan ning tempat-tempat liyane.

kan amal apik ora kudu diliput tipi kaya FPI oh
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#30
Angger nyumbange lewat TCC maape ora diliput tipi... tapi sing nngliput luwih gede skang tipi...
ya Malekat ya Sing Gawe Urip.... cool

milih diliput tipi apa malekat? Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)