Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AJA KLALEN Kyeh !
#1
Exclamation 
Jakwir2 TCC sing nyong cintai Nyikep

Dalam rangka menjaga ben informasi neng TCC tambah berbobot lan bermanfaat, monggo misale jakwir TCC arep nggawe Thread Lowongan Kerja, diharapna nyantumna mininmal informasi kiye :

1. Nama Perusahaan lan alamate sing mbuka lowker kudu jelas
2. Kerjaan sing disodorna apa
3. Jangka waktu pendaftarane ( mulai s.d terakhir) kapan?

semono tuli, moga2 informasi lowongan kerja sing jakwir2 TCC gawe, bisa bermanfaat nggo anggota TCC pada khususe lan masyarakat pada umumme.

misale ana sing salah nyong njaluk pangapurane salaman



salam
Medang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
.

beres john ...

mbokan ngko ana infoh wis ....
di stiki baen oh mod Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
okay..
engko angger ana tak posting neng kene...
Jujur kue kuncine sukses...
Semoga Allah sll meridhoi Langkah Qitaaa... Aamin..
ora usah stiky-stiky nan
mengko tuman
Josss

sing krasa nggawe pengumuman/lowongan kerja ya tulung dipantau
aja nggawe trus ditinggal lunga/ora tau ditiliki... Nyengir
road to
6666th
ngerek
mbokan ana sing durung maca Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)