Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciri2 Madu sing asli
dong wis tau aj di gayami ya atawa Balang Sendal
langsung bae ya...

sing sering jamu sapa kyehhh... ana sing drung tau nyucrup MADU??? qeqeqe
kebanyakan madu2 sing di dol nang umum kwe akeh sing di oplos alias ora asli.

kyeh ciri2 madu sing asli :

mbokan ana sing penasaran ya coba dewek ...PISS

SUMBER
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
#2
tek tambai...
angger dikoclok umpluke ilange mipil.... Ngikik maning
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
Tak tmbhi ya?
Yen slah y maklum. ..
Madu oplos gula manise nang tenggorokan kayong kpibenlah. ..
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
Alhamdulillah..

kiye sambungane postingane nyong,
suwun nemen ya wa, nyong golet rada bingung wis dpostingna... Ngikik maning


iya bener kwe kang . tapi kwe sing pokok kan ? ciri2 liane kayonge ana maning his . ngko wis golet maning Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
tukune nang ndi???
sering akeh sing nawani trus moni ne asli
Ngukuri batuk
road to
6666th
Reply
(20-10-2010, 07:58 PM)ibnu19 Wrote: no quote

emang kwe madu asli kang. ..
Yen madu palsu nang arane madu"nan.
Sing bener madu y arane madu murni. ..
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
dong wong sing biasa mangan madu be mambune be sejen

umpamane madu ***muka gamen madu tropicana**im be wis sejen nemen
soale madu topicana**im kwe kan komposisine mung gula kenthel Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
@Barrezta : iz, kabeh minuman ning nang botol di koclok metu umpluke trs umpluke ilange mipil beleh um? Ngikik maning

@ ariy : bener kwe um, ning oplosan nang gulu kayong nyegrak...

@ wadukepor : pada2 um, hehe luruh info maning ciri2 ne mbokat ana maning um Ngikik maning

@ ibnu19 : sing adol madu asli jrang ana um, sing asli ya sing regane larang, dong regane kayong murah ya ana campurane hehe dong pengin sing asli mring tempat budi dayane bae atawa mring umae tawon qeqeqe PISS

@ auzhee : tulisane nt di edit daning um modod geh qeqeqe dadine nyong rada ra mudeng hehe
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)