Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alay vs normal
hahah

um nono keren uieie. Weee
Okupasi Terapis
Reply
#12
nggo sing biasa nulis kaya kuwe (sing B)
kiye mung guyonan
hehehe..
faktane akeh sing keder ari maca ya kuwe..

intine guyonan miki kuwe sing terakhir
sing ana UFO lewat
wkwkkwkwk

dadi ya begitulah
Guling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
saya suka siomay
Reply
waaaaahhhsyeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuu....
Guling-Guling nganti nangis nang ruang komputer kantor Guling-Guling
duet darmono garo darmorez bisa klop nemen ah qeqeqe
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
#14
hariklingseminggahsingadoh,,
basa ne waduk nemen kuwe sing A
UFO ne nggawe ngakak Guling-Guling
Reply
wongedan kuwe.... Guling-Guling
asem nemem,,mlebu ne curhatan murni keh...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
pengalaman pribadi kiye mesti Xixi
Guling-Guling
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
wis tau maca, tapi tetep Guling-Guling Guling-Guling
jebule LANANG UFO
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Quote:A = Ea mu’uph kag.... Abzn udh kbi@s44n kag. Jng mrh dund... hix... hix... Oh ea y.. Kn ad bnyk ea... muv dh muv.. Eh kag, w inged loh qt dlu prNh kut xkul PeNcak sLt bReng jG.

B= Jorok lo ah

A = Pencak SILAT kak!!!
Guling-Guling ana maning nanggepine ah....

jebule lanang alay ....

ijin copas um...Xixi
Reply
Hahahahahaha. Wetenge lara macane. :ngakakgulingguling:
Assalamualaikum
Reply
#20
ngerek

miki kelingan dopokan kiye pengin ngrek maning
yuh ngakak maning
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)