Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Pre-order] JAKET TEGALCYBER
#1
Thumbs Up 
yuhh monggoh sing pengin duwe jaket tegalcyber
kiye pan diangkati nggawe jaket


spesifikasi jaket (Click to View)
pemesanan (Click to View)

Pembayaran (Click to View)
ukuran jaket (Click to View)
INFORMASI Liyane NYUSUL Nyengir

sing wis pesen (Click to View)
saya suka siomay
yen bisa ditampilna gambar full jakete ben dibayangna enak Es Teh

Update Komen Wrote:Warna ireng apik owh kang. Ana ora ya? Es Teh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
kerene nemen sunggg Josss
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
@laksonoadi


Kang... jakete apik nemen sung... btw njenengan posisi ning endi? ning luar Tegal apa ning Tegal bae?
Berusaha mbangun Tegal terutama bidang peningkatan SDM komputer (dongane ya)
warna ne ana sing ireng um?
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
wah apik sung. engko, tak deleng saldo tabunganku disit
angger awake dewek ora bisa welas asih karo menungsa sing jelas-jelas katon rupane, kepriben pan mencintai Gusti Allah sing ora katon?
egin suwe 5 nopember Ngikik maning

[Image: laserqp2.gif]
update post ning kene http://tegalcyber.org/-pre-order-jaket-t...l#pid73241
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
pesen ndisit gan..PISS
langsung bayar apa piben??
ukuran xl yah..
triteguh,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
#9
FYI, warnane sesuai gambar... sing ireng laka..
monggoh sing pengin gagiyan pesen + transfer...

ngerek

Aku siji mo... catet.. XL
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#10
nyong pesen L,

omSani nitip ning aku, pesen XXL
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)