Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Pre-order] JAKET TEGALCYBER
laka warna liane kang ruffi , laka ireng laka abang laka putih.
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
yawis seanane,

suwun ya
Ora Pingin lara ati terus karo cah wadon
#43
nyong pesen yak :

ukurane : XL/XXL (engko lagi dipikirna tuli)

status : ngutang ndhisit cool nemen
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
misale pesen sing luar kota tegal bisa ora,tapi siji tok?misale nang jakarta ...:ngekek:
"Satu hal yang dapat kita ubah
adalah satu hal yang dapat kita kontrol,
dan itu adalah sikap kita"
kabeh ukuran 115 ewu kang ?
@chend: yawul oh ning ndi2 ya dodolan all size one price Ngikik


update post
keputusan
OJI XL NGUTANG
mbayare bada kaji Ngikik maning
*aja klalen ya di index nang halaman pertama
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
enyong pesen siji um
ukurane L
lokasine ng pangkah...
mbayare sedurunge tanggal 5 jam 23:59 Es Teh

oh iya um, sing wis pesen di list statuse ya kena ohh dine jelas...
misal:
Quote:[Pemesan] [Ukuran] [Jumlah] [status pembayaran]
enyong L 1 ngutang
kowen M 1 lunas
cahkae XL 2 kredit
dadine ora simpang siur ohh...
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

#48
yuh nembe sitik kae..
angger sitik ya ngko di dawani request e
wis tak update neng nduwur kae,,
sing urung ke catet urung ke tulis lunase apa durung laporan
saya suka siomay
aku lunas mau bayar neng sutimin akhdaafif LUNAS LUNAS LUNAS.. Girang nemen
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
nyong um . . ukurane M


posisi jogja pimen ? melu ente bhae ya um Josss

mbayare nyusul kiye tak usahakna nyisil mboran Mewek
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)