Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Pre-order] JAKET TEGALCYBER
um, nyong XL woi dudu XXL :sujud
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
#52
ngutang olih ? ? Angger olih aq pesen sing L bae wez. . Merdeka
#53
@OKKy
sesuai neng ketetapan
ente bisa bayar sesuai kuwe ora??

angger ora ya ora di tulis
Nyengir
saya suka siomay
#54
maksude sesuai tanggale apa sesuai jumlahe ? ? Ngukuri batuk angger tgl 5 tah ndean urung ana. . Soale ge akeh kbutuhan. .
#55
ya tgl 5 owh
saya suka siomay
alhamdulilah, ana sing ngelunasi dekene nyong ampunnnnnn
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
aku pesen sing M ya kang Es Teh
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
aku pesen um ukurane M apa L yah? M rada keciliken yan L rada kegeden....mmmmhhhh... L bae wes um, yen kegeden ngko gampang direndem ng banyu 2 minggu ben kisut,,,Ngikik maning
jadi saya pesen ukuran L,

Nb : pembayaran transfer.....Es Teh[/size]
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
#59
myBenihime ---------- L ----------------- nitip apip or barezt mbayar e
Kuncen ---------------L ----------------- nitip apip or barezt mbayar e
Hatewong ------------XXL --------------- nitip apip or barezt mbayar e
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
durung telat oya....

melu mesen ya...

wongdemangaran ---------------L ------------- delat maning transfer maring minap


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)