Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ready stok] kaos TEGALCYBER
#1
yuhh sing durung duwe kaos TCC
monggoh ana barang neng kios GALGIL

ana 40an luwih...
tapi iya ukurane terbatas..

monggoh sing pengin duwe mampira mana bae..

ragane ora larang2
mung Rp.40.000 tok

monggoh yuh
dangkati...
Es TehEs TehEs Teh

dopokan lawase
NB
fotone nusul
saya suka siomay
Reply
kaose kaya apa mo?
*nggo sing durung ngarti
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#3
oke zul,,,

tapi ya kuwe,,,
kualitase ora kya sing GalGil..

biasanan tok..
Nyengir

tapi Josss
insya Allah,,,
saya suka siomay
Reply
#4
yuhhh sing pengin kaos TCC....

ngerek
saya suka siomay
Reply
nyong wis tuku,, ayo pada tuku sing liyane sing durung due,,, Es Teh
Ora Pingin lara ati terus karo cah wadon
Reply
nyong lagi ning kios galgil keh Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
um, aku pengin tuku carane pimen ????
(transfere mrg sapa,regane pira+ongkir ke jkt, Serius um, PM yak) ampunnnnnn
hidup adalah suatu perjuangan dan pencapaian...
"ari wani aja wedi2, ari wedi aja wani2"
(alexander man dra'up)
Reply
sing dodolan ngendi kie????
Es Teh
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
ngerek

sing esih duwe stock kaos TCC sapa ya ???
aku pengin nemen koh......ngosek
hidup adalah suatu perjuangan dan pencapaian...
"ari wani aja wedi2, ari wedi aja wani2"
(alexander man dra'up)
Reply
(22-10-2010, 04:31 PM)laksonoadi Wrote: yuhh sing durung duwe kaos TCC
monggoh ana barang neng kios GALGIL

kwe jarene ng kios galgil, adonh esih ngko pas aku balik ya niate arep tuku mooo.... ya dong esih lan ukurane ana Es Teh
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)