Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ready stok] kaos TEGALCYBER
aq wingi tuku karo um e,,,sing seka batam..jare nggo oleh2...
Josss

sing jaga ayu yah....
PISS
bakul pulsa,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2011.
Reply
ngerek ah ...

yuoh sapa sing ngrasa member TCC Xixi

ak ues ndue saka pertama Girang nemen
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
mbokan sempet ngesuk nang TKP ah :josss:
jadilah orang yang benar....
Reply
dienteni kang Josss

ben luih cinta karo tegal lan TCC Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Kaose esh ana um??

trus modele kya apa??
Es Teh
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
kaos e esih. model e kweh nang halaman pertama kang
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
Aduh ak lg ora nng umah si yah. .
Engko ws dang balik PISS
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
nyesel wingi balik ra sempet tuku .....
stok esih ana owh ya lur???? .....
ana jakwir blk keh lur ....
mbokan gelem dititpi .....
Es Teh
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
ENte mangkate nng endi jon?
Ari nng cikupa tangerang ak nitip sisan oh. . . PISS
U E M,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
yen ongkir go wilayah jakarta pira jon, aq pengen pesen kyeh
---__SULe SElaLu Wong Tijany__---
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)