Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adol Mobil Civic Excellent 81
Kyah kang,aku pan adol mobil Mobil Civic Excellent 81 plat H tp pajege mati 3th, pelek racing,warnane abu2 metalik, aki anyar. Mbokan ana sing minat tlg hbungi nyong ya!
Tak dol bantingan 6,5 juta bae, pan nggo nambahi modal kang!
[Image: 99e3hi.jpg]
[Image: 9h7zuw.jpg]

Eko - 085643091424
ngerek

Tulung
Sugih tanpa bandha, digdaya tanpa aji, nglurug tanpa bala, menang tanpa ngasorake.
Reply
poto mobile ana ora kang?? mbokan pengen ndeleng sing pan tuku.. Es Teh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
Fotone pajang kang Es Teh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
[Image: slidefoto.php?id=12607]
Sugih tanpa bandha, digdaya tanpa aji, nglurug tanpa bala, menang tanpa ngasorake.
Reply
monggo dipun pirsani rumiyin...
regi saged digoyang... PISS
Sugih tanpa bandha, digdaya tanpa aji, nglurug tanpa bala, menang tanpa ngasorake.
Reply
6,5 juta kyeh???

nggo makelar ana beleh?
Okupasi Terapis
Reply
mesin pimen???wedi mbokan mandeg nang tengah dalan
road to
6666th
Reply
Nggo makelar jelas ana! Pokoke beres kang Nyate ndisit
Mesin waras, aki anyar, karburator kas diserpis (ganti kit).
Sugih tanpa bandha, digdaya tanpa aji, nglurug tanpa bala, menang tanpa ngasorake.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)