Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester City lawan Arsenal
Jakwir2 kabeh...delat maning ana bal2an nang MNC TV (sing gemiyene TPI) antara Manchester City lawan Arsenal...kira2 menang sapa ndelen?
Ari nyong tah pengine menang arsenal, soale kuwe klub favrite nyong nang liga inggris sih...
tapi Manchester city ya medeni, saiki pemaine sangar2...duite akeh sih ya...
Aja klalen karo nonton, nggodog wedang disit nggo moci, karo mendoan apa tahu aci kayong rahat kyeh...

Selamat menonton...
sembara,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Wah. ..
Bakalan rame sunk. ..
Aq dukung ManCy wez. ..
Medang + tahu aci
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
aku nyekel city, keren ana david silva karo tepoz eh tepez Xixi
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
tak gered maring olah raga baen yak
#5
wes rampung owh
3-0 Arsenal sing menang

Girang nemenGirang nemenGirang nemen
saya suka siomay
brarti saiki Nutup dopokan
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)