Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Woro-woro
#1
Jakwir2 sapa sing gelem mbantu aku len .. translate isi forume maring bahasa tegal, jujur bae dong aku dewekan bisa mendem owhh...

Ayo sapa sing gelem ...
sebagai contoh aku wis translate shoutbox karo menu tanggalan, Njaluk tulung ayo sapa maning sing berperan kyyehh ....

sing pan njajal translate bisa download file bahasa ne ng kene kyehh

Matur nuwun atas partisipasinya ...

Olih Klepon sagunung sekan mimin n momod e trus apa maning yahh ... xixixi

monggo silahkan ngepost ng kene yahh apa sing wis dilakukan oce jakwir2 ...
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
pimen kiye daning ka langka sing gelem mbantu om benihime sihh ?? kayong melasi nemen kyehh ... semangat yahh om Weee
#3
nyong njajal mbuka mena mene neng forum kiye daning akeh icon/gambar sing ora gelem katon ya??
salah link-e apa salah browser e nyonk yah?
piben len bener apa ora mod mbuh admin.
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#4
forum kiye lagi pan di migrate maring basa tegal jon, n bisa ne ora muncul gbr dikarenakan mash tahap testing ...
dong pan sing ana gbr coba kown buka language versi linggis e Ngikik
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#5
oh kaya kuwe critane yah :))
link download-e error daning? nyonk pengin njajal len Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#6
(04-12-2009, 10:58 AM)Barrezta Wrote: oh kaya kuwe critane yah :))
link download-e error daning? nyonk pengin njajal len Ngikik

sori2 ws ta beneri kwehhh Ngikik kuwe ng kono ana basa indo n basa linggis cman basa tegal durung ana ...Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
bungkus wis mene?! Ngikik
First they laugh at you, then they fight you, finally you win..
nyong pgn melu ngerewangi. .tp kie ge go klepon genggam ra isa nyruput owg. .
go mimin momod semangat y. .ngmeng2 bupati tegal wis ngarti urung eh ana forum tegal. .lumayan owg mbokan cair Nyengir
laler menclok ning pager didudut mbak keler
#9
(13-12-2009, 03:24 AM)njeblug15back Wrote: nyong pgn melu ngerewangi. .tp kie ge go klepon genggam ra isa nyruput owg. .
go mimin momod semangat y. .ngmeng2 bupati tegal wis ngarti urung eh ana forum tegal. .lumayan owg mbokan cair Nyengir

kown owhh mbokan pan woro2 maring bupati ...xixixixi
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
gawe proposale, trs ajukna...
kan nggarape paling ora bisa karo ngopi, udud, medoane ya ana...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)