Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JUAL PC BUILT UP SECOND

Mas Mas lan Mba sing Pada Minat
aku njaluk Pangapurane...
Wingi Akeh sing Nelpon...
Ana wong 14 nean....

Akhire wis kedol
Insya Alloh, aku pan Ngedol Barang2 liane
Bisa Bae Motor, Tanah, Lan Umah
[Image: images?q=tbn:ANd9GcTbMjqqvQRMLVJli4Y5MNZ...CysvcxTH8=]

::: INFO :::
Ana Umah neng Slawi Wetan pan di Dol
njaluke Rp. 350 JUTA
nek Penasaran yuh melu aku
cool nemencool nemen


]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
#12
bener2 maklar ente qeqeqe
Reply
(11-11-2010, 02:03 PM)Okky_hatake Wrote: bener2 maklar ente qeqeqe

izzzz....
enak bae, Aku dudu Makelar jon...
Aku anggo Modalku, Tuku trus dedol maning
nek ora ya...barang2ku joon...

Oke Oke ??PISSPISSPISSPISS
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)