Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KONFIRMASI PEMBAYARAN
aduh, aku kas mbayari hape maning :(

moga2 ngesuk ana rejeki cool nemen
Tegur bila Salah
#12
nganti jam 12 kiye laka kabar...
ditinggal...

suwun
saya suka siomay
Kang aku durung sempet maring bank,duit ngko tak titipna kios kaos galgil pimen?
Tegur bila Salah
#14
ya sing penting jam 12 wis neng galgil..
aku konfirmasine mana..
ari neng wong2 galgil
apa sing ditunjuk laka konfirmasi ya wis..
saya suka siomay
Ok aku tembe olih duit kie,tak adus disit wis.
Tegur bila Salah
Kios tu2p,aku kudu ngendi keh?
Hub aku bae 085640161677
Tegur bila Salah
daning tutup.. Pan mbayarr kyeeehhh...
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
daning malah um jek sing urung bayar?
no duite aku wis ning barez
Tegur bila Salah
nyonkk wes bayarr ning GALGIL ...
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)