Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mangap terus, Ora Bisa Mingkem
ahahhhahahah qeqeqe
turune karo mangap kweh ndean Nyengir
Reply
(19-11-2010, 01:44 PM)Elank Wrote: ahahhhahahah qeqeqe
turune karo mangap kweh ndean Nyengir

ndean kaya kue jon, qeqeqeqeqeqe
Reply
Ng¡s*ng nean gamen mangap yaw. ..!!
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
compong sung.. garing untune kuwe..qeqeqe
opin componk,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.
Reply
Wink 
qeqeqe

heheehe.............ceritane pamer untu PISS
beauty of java,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.
Reply
Wez o. ..
Dangkati. ..
Pameran nang pinggir dalan mbuapa. .. Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
pertama mbuka spolie neng pikirane aku : ah wajar munkin ekspresi, kedua : munkin posisine pancen lagi mangap trus kepoto , ketiga: nesh tak anggep biasa soale pan mangan, keempat >>>>sateruse bingung kye pancen ora bisa mingkem apa piben karepe??? kudune pas poto neng ngarepe ngaburna laler sing akeh tah nden bisa mingkem :qeqeqeq
lakukan segala sesuatu dengan ikhlas maka enkau akan merasa tentram
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)