Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Undangan ultah Tegal Cyber Community ke-1
yuuuh... pada kumpul josss nemen... Es Teh
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
aduh sayang nemen dina minggu ngesuk durung bisa balik..
semoga sukses dan lancar wis ya kang..
Josss
dudune minggu puasa sedina sedurung badha haji?
#24
yuh, pada teka. kiye ketua panitiane um barez, melu nyuksesna bareng2 yuh Merdeka
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Thumbs Up 
ADOHHHH ..... pengine melu tapi cuma gadi angan angan ....
persoalane aku saiki ning jakarta ....

ya wis tak plototi bae mengko gambar gambare .... 9sing apik ya)

Selamat Hari Burung ya go kanca kanca batir TEGALCYBER ....

sukses n langgeng ......



Merdeka Merdeka

area_oim, ASLI Wong Tegal GEDENE ning JAKARTA tp ora klalen tanah kelahiran .... ya ora SON !!!!
#26
Lagi ngebut kerjaane,, Ngetik
endah ngko bisa melu
ngerek kayong kanclep nemen keh ngerek
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
ancer-ancere ndi?
gawekna peta len...
maklum, madan klalen dalan...
apa koordinate wis...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
pokoke maring PAI, sedurunge gerbang njero 50 meteran kan belokan kue
nah ning kono tengok kanan jalan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Wah. ..
Sori yak um. ..
Ra bsa teka. ..
.pkoke sukses wez y sdulur?`
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)