Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
akhire bisa kenalan ....
Tongue 
batire aq ngundang aku oim lan sampean pan ngundange rohim yah orapapa ... umahe aq ning desa pasangan adiwerna tegal patokane langgar tingkat takon bae anake MAKDUM (Alm) pasti weru kabeh ....

sing paling penting : aq wong lanang, wis duwe anak 1 arane assyifa, aq luruh pangane ning perusahaan telekomunikasi jabatane SPv ....
senenge bisa kumpul kumpul bareng batir batir ning dunia maya ....

aja klalen tahu aci .... soale ana sing mei klepon ....
tahu aci Klepon
area_oim, ASLI Wong Tegal GEDENE ning JAKARTA tp ora klalen tanah kelahiran .... ya ora SON !!!!
#2
matur nuwun kan oim. meskipun kenalane kurang pas karo format, orapapa wis

salam gabung ning kene. dienak ya

kyeh tahu aci ne Merdeka
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#3
sugeng rawuh um oim....
btw saiki domisiline neng ndi kang??
umure sampeyan pira??

Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
tararengqyu om wareg kyeh kakeyan tahu aci ......


kyeh tahu aci ne Merdeka
[/quote]

area_oim, ASLI Wong Tegal GEDENE ning JAKARTA tp ora klalen tanah kelahiran .... ya ora SON !!!!
Thumbs Up 
om Barrezta ......
saiki aq ning mburine sarinah jakarta pusat ...
lumayan wis tua (2Micek soale wis ana bocah (50 dina)
ari pan kenalan garo anakke aku kyeh ....
ning kene kyeh : http://assyifanurabdilla.blogspot.com/


[/quote]

area_oim, ASLI Wong Tegal GEDENE ning JAKARTA tp ora klalen tanah kelahiran .... ya ora SON !!!!
iz ada BANTARA OIM
Ngikik maning Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
hiz zhe kwe sejen owh...OIM pramuka umahe peserungan...Palu2nan

salam kenal um OIM....Es Teh
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
welkam nang tcc ya um Ngikik
salam kenal salaman
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
WADOHHH ....

suwun ya kang wiss pada nyemangati n ngucapi "welcome" ....
kiye tak sidangi tahu aci garo Es Teh ..... ndenak ya kang ....

aja isin isin .....


area_oim, ASLI Wong Tegal GEDENE ning JAKARTA tp ora klalen tanah kelahiran .... ya ora SON !!!!
Welkam y kang?
Sukses selalu. ..
Medang geh. .. Ra ktinggalan tahu aci
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)