Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sejarah Ice Cream
(13-11-2010, 09:43 PM)ImaniMbe007 Wrote: Hahahaha sekalian bae TCC gawe pabrik Es Krim ..
Kaya ibu2 PKK oh Guling-Guling

gudu ibu2 PKK um. ..
Tp ibu2 TCC. .. qeqeqe
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
Jaman saiki sih kayane wis laka sing nganggo kapur barus ..
Sing bangsane Walls,Campina,dll.


Saiki semut tah banyu putih ya di kroyok .. Ana2 bae tingkahe kewan saiki Ngukuri batuk
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
(13-11-2010, 09:58 PM)ariy Wrote:
(13-11-2010, 09:43 PM)ImaniMbe007 Wrote: Hahahaha sekalian bae TCC gawe pabrik Es Krim ..
Kaya ibu2 PKK oh Guling-Guling

gudu ibu2 PKK um. ..
Tp ibu2 TCC. .. qeqeqe

Pokoke sing dadi penguruse ngko aja Ayunii ..
Es krime dadi ngko malah di entengna nggo awake dewek Guling-Guling

Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
Mb Ayuni tah bakul Jamu owh um. .. Guling-Guling
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
Wakakakak Guling-Guling
Ngko tak goleti sejarahe Jamu wis Guling-Guling
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
#16
ya ndean mbiyen nggawene sing kapur barus, saiki tah ora kayonge.

nyong seneng es krim, mung arang2. wedi ngiklik Ngikik maning
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
ngiklik pme mas apip?
awake mas apip cilik gampang lara apa pme? Ngikik maning
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
es krim merek "tembok" sing mengandung coklat belgia,kayane lg angel digoleti yah Ngukuri batuk
road to
6666th
Reply
Jarene ana Es Krim mereke "MAGNUM"
Nyong klalen gawean ndi ..
Compong regane ..
Larang ment .. Palu2nan
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
Regane pira um?
Regane ngejak mlarat beleh?
Rambo
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)