Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sejarah Ice Cream
(21-11-2010, 02:54 PM)ariy Wrote: Yen memang ana label halal.e insyAllah kwe aman. ..
Yen jbule haram y sing nanggung MUI.
Sing penting sdurung mangan nglafalna BASMALAH ae. ..
InsyAllah dadi halal cz dwek yakin bahwa kue halal. ..
Sejen maning misale dwek wez ngrti bahwa kue haram. ..
Sekian.
Semoga posting saia bisa menjawab keraguan anda yg ragu.
Es Teh

iyaaahh suwun um ari. bissmillah.
Klepon
Assalamualaikum
Reply
Nggeh mbak. ..
Balik suwun.
Turu
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
wis mantep durung kyeh? Es Teh
pengurus kyong laka sing mene yah? Ngikik maning
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
sebenere sih esih ragu sung, masalahe kuee ditayangna neng tipi. iyaaaaahh ndi sihh?? penguruse??? wooooo Beres Jon!
Assalamualaikum
Reply
label halal MUI tah bisa dituku oh
label BPOM be bisa ka yah
road to
6666th
Reply
(22-11-2010, 11:11 PM)ibnu19 Wrote: label halal MUI tah bisa dituku oh
label BPOM be bisa ka yah

nah kue masalahe. ..
Saiki nggoapa BPOM kwe digaji. ..
Jbulen y ana oknum sing nylemed. ..
.apa ana calo.e yah. ..
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
tambah ribet maning ya Ngikik maning
saiki tah KKN nang ndi2 .. Ngukuri batuk
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
Angger mikiri KKN tah gawe mumet tok.
Ben umKPK. ae lah. ..
Ngukuri batuk
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
yen KPKne jebul melu2 korup pime ya? Guling-Guling
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
(26-11-2010, 05:47 PM)ImaniMbe007 Wrote: yen KPKne jebul melu2 korup pime ya? Guling-Guling

naaaahhh kuee ???? haalahh eemmbuhh mumet angger wes ngmngi korupsi. Madan stress
Assalamualaikum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)