Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
komunitas OP warnet
sing ngrasa nyambut gawene dadi OP warnet monggoh gabung ngene ben saling kenal karo OP warnet liya,,tujuane mempererat silaturahmi trutama sesama profesi OP dadine yen ana info mengenai warnet bisa saling berbagi...aja klalen tulis FB yen ora duwe ya YM jg monggoh ben ngko bisa di ADD...
kyeh aku ndisit....
email/FB > leo_quers[at]yahoo.co.id
YM > leo_quers
OP > SMILE net (srigunting Tegal)
Udud
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
Ngikik maning

ana ana baen joonn...

Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
hidup OP...!!! Merdeka
Ora Pingin lara ati terus karo cah wadon
Reply
#4
Nyong ya OP kiyeh,,
add ym kuncen_server
fesbuk kuncen_server[at]yahoo.com
OP warnet Kuncen Cyber Online Bekasi
hoehoehoePISS
Reply
komunitas OP WARTEG sh ana ora um? qeqeqe
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
nah...di-list oh
ben bisa mampir Josss
road to
6666th
Reply
ngerek ahh mbokan ana sing durung mlebu..... Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
alumni OP/Teknisi warnet olih gabung cool nemen
Tegur bila Salah
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)