Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aksesoris TCC
um TCC ws ana aksesorise apa drung? mbuh bangsane sendal , kalung,gelang,mbuh liya2ne, ari ws ana tukune ng endi?
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
kayong wis adong nemen pikirane ah um pegeg Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
tukuni bae disit kaose um Es Teh
Ora Pingin lara ati terus karo cah wadon
Reply
#4
Ana rencana mono..
saiki nembe kaos..
kalem.. Mendem
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
(13-11-2010, 11:09 PM)auzhee Wrote: kayong wis adong nemen pikirane ah um pegeg Ngikik

y kyeh, soale kayong ws dmen men kr TCC.. :qeqeq:
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
(13-11-2010, 11:41 PM)masindra Wrote: Ana rencana mono..
saiki nembe kaos..
kalem.. Mendem

oh ky kuwe um indra, y ws matur suwun um
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
beres pokoke um. nyante bhae. mugane tuku ndipit kaose ben berkembang lan usule ume bisa kadaden Es Teh

tulis bhae sarane pan asesoris apa bhae bando, kalung, gelang, pin, sweater, kacamata, spatu, sendal, katok, CD hehe , singlet, bikini mbuapa hehe , kondom hape, mousepad, netbookstiker, sorban, sajadah, sarung, banci, potlot, bulpen, spidol, dompet, sendok, garpu, motor, mobil, pesawat, ana maning ?

qeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
tunggu bae,pasti lagi digodog daning sing ngurusi Josss
road to
6666th
Reply
emang om pegeg paling mancep dong masalah saran.... sip om... Es Teh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
(14-11-2010, 10:38 PM)Pro_T_Lon Wrote: emang om pegeg paling mancep dong masalah saran.... sip om... Es Teh

di omong kaya kwe ndadake wudele nyong munyeng2 o um. Guling-Guling suwun um
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)