Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aku dadi bocah koh males nemen
walaikum salam

masalah males kwe faktore akeh um, jamane sekolah ya kebanyakan ndwe penyakit males. nyong mbiyen ya malese por...

kyeh tips tips sekan aq :

1. ning bisa gaule karo bocah2 sing semangate gede, sring melu kegiatan ekstrakulikuler atawa komunitas sing bermanfaat, misale komunitas futsal, komunitas karate, komunitas tinju, dll.

2. ning dolan aj karo wong males, masalahe males kwe menurute nyong nular um. PISS

3. nggawe jadwal kegiatan aktivitas nggal dina sing manpaat trs dilakoni jon, aj mung di simpen tok jadwale. dong dilakoni trs suwe2 terbiasa.

4. ning bisa kumpul2e karo jakwir2 pinter dan berwawasan luas, dadine kan dewek ngrasa isin, nah dong dewek isin kan ana semangat nggo luruh ilmu ben pada bae pintere karo jakwir2 kwe.

nb : sing bisa ngrubah dewek ya awake dewek jon, wong liya cuma bisa ngein pengarahan karo semangat.

referensi : pengalaman pribadi

hehe
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
nyong ora ngekos be males nemen ka
road to
6666th
Reply
biasa ah cah nom, ngko dong wis kaplak ya obah dewek Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(18-11-2010, 10:27 AM)mendoan_anget Wrote: walaikum salam

masalah males kwe faktore akeh um, jamane sekolah ya kebanyakan ndwe penyakit males. nyong mbiyen ya malese por...

kyeh tips tips sekan aq :

1. ning bisa gaule karo bocah2 sing semangate gede, sring melu kegiatan ekstrakulikuler atawa komunitas sing bermanfaat, misale komunitas futsal, komunitas karate, komunitas tinju, dll.

2. ning dolan aj karo wong males, masalahe males kwe menurute nyong nular um. PISS

3. nggawe jadwal kegiatan aktivitas nggal dina sing manpaat trs dilakoni jon, aj mung di simpen tok jadwale. dong dilakoni trs suwe2 terbiasa.

4. ning bisa kumpul2e karo jakwir2 pinter dan berwawasan luas, dadine kan dewek ngrasa isin, nah dong dewek isin kan ana semangat nggo luruh ilmu ben pada bae pintere karo jakwir2 kwe.

nb : sing bisa ngrubah dewek ya awake dewek jon, wong liya cuma bisa ngein pengarahan karo semangat.

referensi : pengalaman pribadi

hehe

wah lengakap nemen um..
maturnuwun ya masukane.. Es Teh
Reply
(18-11-2010, 03:22 PM)ibnu19 Wrote: nyong ora ngekos be males nemen ka

justru angger ora ngekos lumrah um dadi males soale apa2 wes ana..
lha kiye wis ngekos, males maning..
pimen lhen gawat bleeh???qeqeqe
Reply
(18-11-2010, 03:39 PM)auzhee Wrote: biasa ah cah nom, ngko dong wis kaplak ya obah dewek Xixi

hahaha..
leres um auzhee..
ana wayahe pada nyadar ngko Nyengir
tapi kapaaaaaaaan??? qeqeqe
Reply
sadare ngesuk,dong ora kawanen Nyengir
road to
6666th
Reply
hahahah
amin, moga Alloh membukakan mata hatiku PISS
Reply
nyong be males nemen neng kosan um,gara gara kosan e kaya sorga (ngisor sega mbuapa) dadi nggo leyeh leyeh kamen turu enak nemen Turu
Ngikik maning

sing penting akehi dolan neng kampus karo bocah2 pinter,brati um elank nyacak dolan karo nyong,ben pinter (pinter dolanan PS Ngikik maning )
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
hahahahaha
okelah kalo begitu Nyengir
kosan neng sorga (ngisor gandul) emang gawe males qeqeqe

yawis kapan2 perlu berguru PS keh Nyengir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)