Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aku dadi bocah koh males nemen
(18-11-2010, 06:20 PM)Elank Wrote:
(18-11-2010, 03:39 PM)auzhee Wrote: biasa ah cah nom, ngko dong wis kaplak ya obah dewek Xixi

hahaha..
leres um auzhee..
ana wayahe pada nyadar ngko Nyengir
tapi kapaaaaaaaan??? qeqeqe

sadare kapan" um. ..
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
gubragh gdebugh Ngacir
Reply
Pibe um?
Semangate wez berkobar maning?
Medang geh. ..
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
ayee,, ora kacek adoh karo aku... Girang nemen
tiap mbuka buku pasti langsung arip Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
hhaaahaaa
jebule penyakite aku wes mewabah yaa qeqeqe
Reply
Gudu mewabah um. ..
Tp mendarah daging.
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
jahahahhah
angger wis dadi budaya males tah bisa bahaya PISS
Reply
Ora bahaya maning um. ..
Soale wez membudidaya c. ..
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
hahahah ngomong2 budaya buruk aku dadi kelingan trite aku sing koruptorkah kita
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)