Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancane aku diregani 700ewu
donge sampean ngileng pesan terkirime bae ohh..
kan katon kweh bocah mbalese apa.... Nyengir
sapa ngerti nomer2 ra nggenah sing senenge kenalan tapi langsung to the point Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

lah aku kayong ora duwe hak um..
kuwe be ora sengaja koh..
dadi serba salah keh Nyengir
Pikiri Kisut... Kisut be ora mikiri qeqeqe

PISS
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
ijin maring hapene mboran um,
mbokan hapene ngangguk berarti olih Ngikik maning

muga2 sms mau ndekene wong iseng apa salah nomer Girang nemen
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

#25
dtakoni bae bocahe . . Li uwis owh. . Gtu ja kok repot. . Ngacir
(19-11-2010, 12:41 PM)animcuwiru Wrote: ijin maring hapene mboran um,
mbokan hapene ngangguk berarti olih Ngikik maning

muga2 sms mau ndekene wong iseng apa salah nomer Girang nemen

hahaha
sip amiin Nyengir


(19-11-2010, 12:56 PM)Okky_hatake Wrote: dtakoni bae bocahe . . Li uwis owh. . Gtu ja kok repot. . Ngacir

kayonge tah ora segampang kuwe um Nyengir
#27
hiz ben afdol pic e bocahe pajang neng kene owh... pantes bleh diregani 700ewu qeqeqe prolog guyon Weee

his koen sebenere wis nyolong informasi datane wong sing privat kweh... mending jujur bae karo njaluk mangape... trus lanjut takon owh Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
wis lah, aja kesuwen, kopdar bareng...
urunan nganti pitungatusewu...
ndi nocan? mene, gawa mene...
ha ha ha ha
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
edan ahh, 700 ewu termasuk larang kuweh, bisa olih 2 modem Syok nemen
Ngikik maning

"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Iz. ..
700ewu. ..
:duit: apa :godong:
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)