Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancane aku diregani 700ewu
umahe ng ndi ?
alamat lengkape ?
anake sapa?

Ngiler

donge langsung d wales oo..
kaya kiye walesane..
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
astaghfirullah daning malah tambah ngaco kaya kiye ehh kepret
sing komen lanang kabeh ya pada mblandrang yah Ngikik maning

Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
(19-11-2010, 05:14 PM)wadukepor Wrote: umahe ng ndi ?
alamat lengkape ?
anake sapa?

Ngiler

donge langsung d wales oo..
kaya kiye walesane..

bolak balik emang angkot...????? qeqeqe
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
(20-11-2010, 09:46 PM)mendoan_anget Wrote: sing komen lanang kabeh ya pada mblandrang yah Ngikik maning

penazaran um. ..
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Ente wong Tegal apa wong Solo Om? Wong Tegal kan tipene terus terangan.
Apa maning kuwe kancane ente. Sebage kanca wajib ngelingna yen ana sing ora bener.
Yen ente ragu masalah kuwe bener apa ora ya ente kudu takon langsung sing sumbere om...Kanca seneng awake dewek melu seneng, kanca susah awake dewek ya melu krasa. Tapi aja mung melu krasa tok, kudu diwujudna garo tindakan sing nyata....kuwe arane kanca.
kuntul baris,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.
ohh kaya kuwe yaa..
iya kau wong tegal um..
tapi kancaku wong bogor sih Nyengir
hehehe PISS

suwun yaa.. Es Teh
#38
Udah,,kita intip bareng2
abis itu kitaq bikin FR dech Ngikik maning
gweh sudarmo daning malah komen kayak kwe um qeqeqe
hahaha. komene pada kentir2 qeqeqe

keh, nggo pelajaran bhae yaa.. orasah ngutak utik barang sing ana privasine uwong. medeni. melasi. ya adeng mung kaya kuwe tok, yen masalahe luwih gde pimen kwe. luwih mumet o ente, beban sikologis kwe . .

aja maning2 ya wa.. kiye ya nggo pelajaran kabeh Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)