Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancane aku diregani 700ewu
oke bener kuwe um aku setuju PISS
dongen trima bae owh .. kwe tarif'e kayong duwur nemen, biasane sing gres mung 200 ewu .. Xixi
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Wah. ..
Bleh pada ngejak" yah. ..
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
(21-11-2010, 11:36 PM)ichijouji_ken Wrote: dongen trima bae owh .. kwe tarif'e kayong duwur nemen, biasane sing gres mung 200 ewu .. Xixi

lah daning kaya kuwe um??
parah geh qeqeqe


(22-11-2010, 01:45 AM)ariy Wrote: Wah. ..
Bleh pada ngejak" yah. ..
Xixi

nggo urusan ora apik tah apike aja ngajak2 owh john PISS
ya'ul-ya'ul aja diterusna nemern-nemen
lakukan segala sesuatu dengan ikhlas maka enkau akan merasa tentram
Ditelusuri oh kang sing sms kuwe...nmre di save trs ente coba2 takon maksude apa? aja lngsng nuduh sing hura2 maring bocah wadone....hehhehe
sing sabar ya kang...
Salam kenal sadulur...
bocah anyar kyeh, tulung petunjuke...

iya pengene tah kaya kuwe um..
tapi kayong pimen aku kelalen ora nyatet Nyengir
masa pan nyilih hapene maning terus digoleti??? qeqeqe
yuh ngerek ben tambah rame PISS
mulane tangane aja clutak, semakin akeh sing koen ngarti semakin akeh juga sing dadi bebane lan tanggung jawabe ente..

KEH DIPERHATIKNA!! (Click to View)
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
wowhh..
kaya kuwe tah um Nyengir
brati wes ya cukup ngerti baen Nyengir



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)