Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancane aku diregani 700ewu
(22-11-2010, 09:58 PM)Man Sukrad Wrote: mulane tangane aja clutak, semakin akeh sing koen ngarti semakin akeh juga sing dadi bebane lan tanggung jawabe ente..

KEH DIPERHATIKNA!! (Click to View)

malah nganyang Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
wkwkwkwkwkw qeqeqe
malah kayong tambah ora nggenah ya um Nyengir
Wezlah. ..
Ra sah ikut campur um. ..
Mbokan gadi ruwet.
Sing penting njenengan positive thinking ae. ..
Es Teh
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
siap..
sebage kanca aku tetep mbalani bae ya bos Josss
ya beleh?? PISS
iya ouw tetep dibalani...sing penting aja di "pangan"...arip
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
iyya um Nyengir
masa pager mangan taneman??
ora ilok beleh?? Es Teh
biasa jon.hidung belang tah senenge kaya kuwe
tapi urung tentu wadone gaweane kaya kue
sisi positipe kaya kue
siplah..
kayong nembe weruh modod sing arane POCI..
salam kenal um POCI PISS
weh wis aj pada ngrasani [Image: smiley-sport021.gif]

hehe
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
aduh kena kartu merah Kejem ah..

qeqeqe


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)