Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancane aku diregani 700ewu
(23-11-2010, 08:40 PM)Elank Wrote: iyya um Nyengir
masa pager mangan taneman??
ora ilok beleh?? Es Teh

sing ilok sih pben um?
tanaman makan pagar Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
sing ilok ya pager kuwe njaga taneman john kepret
(30-11-2010, 07:28 PM)Elank Wrote: sing ilok ya pager kuwe njaga taneman john kepret

oh. ..
Aya uwe um. .. ampunnnnnn
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
hahahhahha Nyengir
kalem bae john kyeh monggo dinung ndipit Es Teh
#65
Atas permintaan Pemosting postingan kiye Nutup dopokan


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)