Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gunane notebook....
kyeh sadulur kabeh...ngerti sing arane notebook ouw ya sing bisa nggo nulis,copy data,program dll....jebulen notebook juga nduwe fungsi maning kyeh contone...

1) [Image: 2up7jnb.jpg]
bisa nggo alas jagongan

2)[Image: 34hgv29.jpg]
nggo nutup mata ben ora silo kena matahari

3) [Image: 2qsphma.jpg]
bisa dadi bed pingpong juga

> http://makmum-anshory.blogspot.com/2009/...aptop.html

dinteni tahu aci karo Klepon
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
daning Wis tau kwehh

neng kene kyeh http://tegalcyber.org/gunane-notebook-t-5950.html qeqeqe
wistau keh tapi nang endi ya Ngukuri batuk
ning kene apa nang endi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
kae um link'e neng komengku sing kesijix Nyengir
haduhhh wis tau yaaaa...aja di Balang Sendal ouw...

yen Wis tau kwehh Nutup dopokan baeeeeeee
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
tulungg.....
kye ana dopokan sing Wis tau kwehh

monggo Nutup dopokan
mumpung drung Nutup dopokan

pan melu nggasaki ah...

http://tegalcyber.org/gunane-notebook-t-5945.html qeqeqe
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Nutup dopokan

dong pan gawe trit sing teliti oh Josss
road to
6666th
#9
Nutup dopokan
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)