Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rp. 100.000 KOIN
kayane tah asli, kayane maning kuwe duit mung dicetak terbatas. kurang ngerti ana pirang koin sing beredar nang.
CMIIW
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
(23-11-2010, 08:34 PM)Okky_hatake Wrote: ngko ng mesin ATM isini kricik kabeh. . Toli saiki ora usah go dompet. . Go kantong bae. . Back to jaman kerajaan. . Ngikik maning

hahah
ora ngebayangna qeqeqe
metu saking ATMe pimen yaa Nyengir
pletuk pletuk :ngising:


(23-11-2010, 08:34 PM)Man Sukrad Wrote: kayane tah asli, kayane maning kuwe duit mung dicetak terbatas. kurang ngerti ana pirang koin sing beredar nang.
CMIIW
ohh kaya kuwe tah..
dengarnya (dengane) ora tau weruh um qeqeqe
Reply
wah koin e apik ya keminclong..
awas ngko mbokan pada digaweni cincin, kaya duwit atusan perak sing taun 1991
Xixi
Reply
Yakin sumpah beneran kuwe apa??
kayong nerawasi nemen ah, mboka nyemplung ning bolongan pas lg ngeden,, Xixi

kyeh ana maning duit sing Kertas tapi nilai'ne gede..
Quote: [Image: 7532_1132901452494_1526018069_30405236_5225130_n.jpg]

tapi kuwe just kidding.. Ngikik maning
Reply
(23-11-2010, 11:41 PM)ija_inad Wrote: wah koin e apik ya keminclong..
awas ngko mbokan pada digaweni cincin, kaya duwit atusan perak sing taun 1991
Xixi

iya um kayong eman2 ya qeqeqe


(24-11-2010, 01:36 AM)kaiross zone Wrote: Yakin sumpah beneran kuwe apa??
kayong nerawasi nemen ah, mboka nyemplung ning bolongan pas lg ngeden,, Xixi

kyeh ana maning duit sing Kertas tapi nilai'ne gede..
Quote: [Image: 7532_1132901452494_1526018069_30405236_5225130_n.jpg]

tapi kuwe just kidding.. Ngikik maning

wah kayong beres nemen kang..
mene owhh bagi-bagi tutoriale Es Teh
Reply
sing 500ewu juga ana iz kayane,
nmbe" dgawe tp d pajang tok kayane Xixi
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
ana gambare kang??
dalah neng kene ohh Nyengir
Reply
kuwe asli ana um,
tjoeman boekan alat pembajaran jang sah...
kuwe koin tok, intine sing duwe wong sugih Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
owh kaya kuwe ya um Nyengir
suwun nemen infone Nyengir
angger pan tuku nandi um?? ngarti ora???
Reply
Sing jelas aja dibarengna karo recehan liyanne,
mbokan salah ngein maring wong ngemis.. Ngikik maning
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)