Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rp. 100.000 KOIN
aduh angger ana temenan pan tuku kyeh umm PISS
Reply
He..matur nuwun um Elank wis ngalem, pdhl kuwe aku ya tembe belajaran..ampunnnnnn
ora nganggo software sing canggih2 , mung nggo 'Corel Draw 12' tok

awale iseng duit 100rb di scan, trus ya diedit2 secuil.. he.. Es Teh
ya hasile kaya kie.. cool nemen

Quote: [Image: 7532_1132901452494_1526018069_30405236_5225130_n.jpg]

Medang
Reply
bisane luwih alus saka sotosop ya um????
aku mule tertarik dolanan vektor keh Nyengir
ana link nggo nyruput Corel ora um??? qeqeqe
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)