Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[dodol] umah
#11
laka gambare kayong angel kyeh um Ngukuri batuk
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#12
beres um. . Scepete tak dlehi photo. . Ge tak goleti USB ne. . ngerek

ngerek maning ah. . . Yu owh di tuku. .
Reply
#13
wes ana photone kueh.... sory rada bureng soale mhotone bengi2 .... Ngikik maning
Reply
waw. regane duwur men Syok nemen , kwe umahe sapa ky ? ngko ente makelare qeqeqe

foto jeroane lakah. ngko njabane elok njerone bwahahaha qeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
#15
angger minat ya ndleng bareng mrg wujud asline. . Lha umae ente regane pira duk ? ?smono bsa ngomong larang nemen. . ngerek

ngerek maning ah.... yuh ah laris manis tanjung kimpul....

ngerek maning ah. . Zag zeg yuh. . Aja ksuwen. .

ngerek maning yuh. . Josss
Reply
umur umahe pirang taun um?

kuwe mobil mlebu ora?
ngerti NJOP-ne daerah mejasem ora?
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply
#17
aduh takon umure ana apa. . Aq ra paham umur umahe um. . Mobil ya kira2 bsa mlebu. . Paling enak tah ktemu lngsung bae dadine mantep. . NJAP apa maning kue um ? ?
Reply
NJAP = nanti jadikan aku pacarmu

NJOP ya nilai jual objek pajak
regan tanah/bangunan nang kono sesuai nang perhitungan PBB ne
takon maning oh,PBB sih apa...
gecek sisan li wis Ngikik maning
road to
6666th
Reply
#19
ng PBB ne regane nyampe pira permetere ? ? ngerek

ngerek maning yuh. . Ja ksuwen. .
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)