Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
syuting numpak jaran....
ndisit wis ana sing gawe "dopokan" miyabi ya...kyeh tak tambahi ben joss meonk.... arip
[Image: 6h1a0y.jpg]

[Image: 11r3inr.jpg]

[Image: fvi8h4.jpg]

[Image: 243hqmr.jpg]

[Image: 1547mfp.jpg]

[Image: nedhyb.jpg]

[Image: 11r7vde.jpg]

ngerek

>>http://id.omg.yahoo.com/galleries/photos/miyabi-naik-delman-di-indonesia-232-1.html#id-0
arip aja klalen Klepon karo tahu aci ditunggu yaa
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
gambare kotak kotak tok Ora ngerti
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ana gambare koq,,,coba di "refresh" maning sih.... Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
edan ah syuting film apamaning kweh? klambine ora nguati sung
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)