Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aja isin dadi wong Tegal
nyong sing urip nang tegal be basane tetep tegalan ka

Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling

sing luwes2 bae wis, aja angel-angel.....

Medang Medang Medang
road to
6666th
Reply
wooooo........

arane wong tegal uripe nang tegal ya tegalan lah ya....loken nganggo bahasa kalbu?? Guling-GulingGuling-Guling
Reply
(02-03-2010, 12:44 AM)Poci Wrote: wooooo........

arane wong tegal uripe nang tegal ya tegalan lah ya....loken nganggo bahasa kalbu?? Guling-GulingGuling-Guling

izz.....

daning bahasa kalbu???
brarti bahasane kewan2nan oh....
Palu2nanPalu2nanPalu2nan
road to
6666th
Reply
(02-03-2010, 01:17 AM)ibnu19 Wrote:
(02-03-2010, 12:44 AM)Poci Wrote: wooooo........

arane wong tegal uripe nang tegal ya tegalan lah ya....loken nganggo bahasa kalbu?? Guling-GulingGuling-Guling

izz.....

daning bahasa kalbu???
brarti bahasane kewan2nan oh....
Palu2nanPalu2nanPalu2nan

Guling-GulingGuling-Guling ampon gannn....Nutupi Rai
lha si pime um?nganggo bahasa sansekerta??ya monggoh.....hehe
Reply
#15
Medang
kiye tah nyong cerita sedelat sing nyata ngarepe myong kiyeh Udud
pas wingi balik muktamar iseng maring pasific.eeeh ketemu karo kanca neng kape pasific.Tak jak ngomong tegal ka mbalese nganggo BI nan.Nyong sewot beleh.
Trus spontan ngomong,"Ente lawas neng tegal be ora gelem nganggo basa ne dewek,nyong sing wis taunan ora balik be esih nglotok ka basa tegal."
akhire bocahe tak tinggal mudun neng lantai dasar,saking gondoke.
bar kuwe lanjut owh jon :medang: karo nglirik ipah Guling-Guling
Reply
#16
^^^
mantep kwe kang... Guling-Guling
dong nyong tah tek gasaki bae, secara biar bocahe merasa kayong mangkel sisan. Ngepruk

ipah bae ora klalen ah Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
Syok nemen ipah e sapa?
Akeh iz bocah nang TEGAL sing ra gelem nganggo basa tegal,mbuh alesane apa ngampe ra gelem nganggo basa tegal,padahal mecotot nang tegal,
donge di Balang Sendal o kwe batire um kuncen, apa di Kamehame
Reply
#18
memang bener sih ana fakta sing kaya kuwe. menurutku, yen dewek ngomong karo wong sing dudu tegal, ora terlalu masalah nganggo bahasa sing luwih umum. maknane ben pada-pada ngerti. ning kampus, yen ngomong karo cah2 jawa tengah sing rada menengah atawa wetan, nggo bahasa jawa sing rada alus, rada wetan2an. soale yen nganggo bahasa tegal, bocahe ora mudeng. kadang juga nggo bahasa indonesia. tapi, yen aku ketemu apa ngumpul karo cah tegal, aku mewajibna awake aku dewek nggo bahasa tegal. dudu moni apa2. memang kiye nggo menjaga budayane dewek ben ora luntur, apa maning ilang.

sing nggawe nyong dugal nemen kwe memang yen ana kancane aku cah tegal sing ora gelem ngomong tegal pas ketemu karo pada2 wong tegal. ora ning forum resmi maning. forum sing nyante. gaya nemen nggo bahasa indonesia. apa maning nganggo dialek wetan atawa jogja. pret lah. yen ngampleng apa ngapruk ora dilarang daning agama tah, tak lakoni kweh maring wong sing kaya kuwe.

sing proporsional lah nempatnane. ora usah isin nggo bahasa tegal. toh, kuwe bahasane dewek ka...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
halah.. nyonk malah dadi bintang nang kampus karena logat tegal ku... dadi paling dikenal.. dosen karo mahasiswa sa jurusanku.. heheh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
(02-03-2010, 11:23 PM)akhdaafif Wrote: memang bener sih ana fakta sing kaya kuwe. menurutku, yen dewek ngomong karo wong sing dudu tegal, ora terlalu masalah nganggo bahasa sing luwih umum. maknane ben pada-pada ngerti. ning kampus, yen ngomong karo cah2 jawa tengah sing rada menengah atawa wetan, nggo bahasa jawa sing rada alus, rada wetan2an. soale yen nganggo bahasa tegal, bocahe ora mudeng. kadang juga nggo bahasa indonesia. tapi, yen aku ketemu apa ngumpul karo cah tegal, aku mewajibna awake aku dewek nggo bahasa tegal. dudu moni apa2. memang kiye nggo menjaga budayane dewek ben ora luntur, apa maning ilang.

sing nggawe nyong dugal nemen kwe memang yen ana kancane aku cah tegal sing ora gelem ngomong tegal pas ketemu karo pada2 wong tegal. ora ning forum resmi maning. forum sing nyante. gaya nemen nggo bahasa indonesia. apa maning nganggo dialek wetan atawa jogja. pret lah. yen ngampleng apa ngapruk ora dilarang daning agama tah, tak lakoni kweh maring wong sing kaya kuwe.

sing proporsional lah nempatnane. ora usah isin nggo bahasa tegal. toh, kuwe bahasane dewek ka...
stuju kang....balang Balang Sendal bae ora papa lah...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)