Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Realisasi Project 10 Dina TCC
#1
Bocah2 hasil muktamar sing bagian Maintenance di dokon neng kene yahh,

di list siji-2 aq klalen report e soale hasil rembugan e di gawa sutimin cilok ..
monggo sutimin cilok ngelist i yahh .........

Kegiatan Status
1. Signature, Jabatan, Bintang jasa OK
2. Default Profile (kyk image,signature dll) OK



Note:
yen tampilan e kurang enak di edit bae yah su/modod Ngikik
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#2
Signature wis ta batesi sammpe 200 Character dadi bocah2 bisa ngisi signature e sampe 200 Charater,
jabatan ya wis ta edit2, trus bintang ws ta hapus, apa maning yah ... nyusul mengko lahh Macul ndisit
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#3
jon... pangkate sih piben?? bar uwa bukane "wis ngoyod"? trus bar kuwe terakhir "mambu lemah" apa piben? Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#4
wes di update owh.. neng aku....
saya suka siomay
#5
Proker sing dicanangkan, sebagian wis mlaku :
1. Nyong tah mesih nganggo metode fesbuk,..
Yuh bathir2 sing nduwe fesbuk sertakna link e...
2. Dinggo kaose, sing wis nduwe kaos.. maring ndi baen ente methu.. (pan maring pasar, maring sekolahan, kampus maring ndi baen wis) aja klalen dikumbah.. Ngikik
3. Sing nduwe bathir tarok sedulur... dicritani trus dijak.. (maceme diprospek owh.. Nyengir)
4. Nggo TCC ers.. (oya urung ana sebutane member TCC ya Ngikik )
5. Wengi kiye (2 Maret, lagi nyuksesna jumlah member nembus 300, muga2 berhasil).

alhamdulillah berhasil (Click to View)

Sing domisili ning tegal, mengko tak kirimi selebaran gaweane sudarmono (sudarmo NONO Guling-Guling ), mengko tulung sebar nganggo helikopter...

Angger wingi pas ngumpul idene makasih, ana seminar apa workshop ana apa..(gaya nemen, hehehe). Realisasine sing kaya kuwe tah mengko...Muga2 bisa..Maceme butuh dana n waktu..

Kira-kira samono ndisit..
Mbokan DIVPRO liyane pan nambahi monggoh...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#6
selebarane njaluk softcopy-ne oh. kirim maring emailku. ben bisa disebar maring milis-milis. kan akeh kweh kumpulan. bocah2 tegal dan sekitare sing ning UI, STAN, UGM, ITB, IPB, UNDIP, UNNES, karo kampus2 liyane sing ora mungkin tak sebutna siji2 ning kene.

insya Allah bisa nggo nambah media promosi. dan mudah2an tambah akeh juga sing gabung karo posting nang kene.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#7
bud ..user sing online aja klalen oh tempate neng nginsore dopokan..piben carane lah eben katon
#8
(03-03-2010, 02:48 PM)jablud Wrote: bud ..user sing online aja klalen oh tempate neng nginsore dopokan..piben carane lah eben katon

kwehh ws dadi oh ya ??? dijajal len !!! sing otomatis refresh mengko ta gawe, tp ya mbuh Ngikik soale yen refresh dudu kur bag. member online tp kabeh halaman ke refresh Ngikik

oh iya ngiras irus ttg workshop, pben yen misale dewek ngumpulna artikel2 sing ws di post neng member TCC digawe semacam ebook, trus ebuk mau di edarkan maring sekolah2, instansi2 dll, sing intine memperkenalkan TCC kuwe apa sih, aja langsung ngadakna workshop, kan ibarat pepatah mengatakan Tak Kenal maka Tak Sayang Isin nemen

brarti dibentuk Divisi maning yaitu bag. ngumpulna artikel dengan beranggotakan min 2 member :
1. member sing ngurusi bag umum (bebas)
2. member sing ngurusi artikel IT (<-- kudu wong IT owhh)

seia sekata ora kyehhh ..........
wis ndisit ahhhhhhhhh......... Ngantuk wayae turu kyehh Turu
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#9
kuwe mlebu neng Divisi Promosi (Humas) bae jon menurute nyonk... nggo promosi awal TCC nggawe kaya semacam buletin mingguan / wulanan disebar secara gratis...untuk dana dewek nganggo dana mandiri ndisit skang iuran Juragane
isine bulletine kwe mau... edisi pertama nggo perkenalan, ngko edisi selanjute bisa macem2... Ngikik

kaya kuwe bae wis Push up
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#10
inyong manut baen.. Nyengir sing penting untuk kemaslahatan wong tegal ora sah mikir maning..yuh gagiyan


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)