Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ngimpi
hahahahhahaaaa
amien PISS
moga sing saiki dadi jodoh Nyengir
Reply
Mimpi itu bunga tidur um. ..
Kwe menurute aq luh. ..
Sing liane tah ra paham.
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
menurut primbon mbah djiping dari ber abad - abad yang telah lewat, ngimpi diwei keris daning mbah dukun kye ning ora salah tapsire kaya kiye >>> dalam kehidupane ente kye adong pan dolanan internet kye ora olih anggo komputer komputer olihe anggo kaca benggala (kaya mak lampirqeqeqe)
>>>trus ari pan masak ya ari pan ngirisi apa mbuh apa ora olih anggo lading olihe anggo keris, soale eman2 wis diwei keris ora digunakna
>>>adong pan metu-metu kerise kudu dokon neng ngarep (diselagna neng nduwure ***i) qeqeqe
juskiding
lakukan segala sesuatu dengan ikhlas maka enkau akan merasa tentram
Reply
(27-11-2010, 11:15 PM)ariy Wrote: Mimpi itu bunga tidur um. ..
Kwe menurute aq luh. ..
Sing liane tah ra paham.
Xixi

oke john Josss
bunga tidur tok yaa Nyengir
tapi gumune esih kebayang terus bae keh qeqeqe



(28-11-2010, 12:30 AM)tong_enk Wrote: menurut primbon mbah djiping dari ber abad - abad yang telah lewat, ngimpi diwei keris daning mbah dukun kye ning ora salah tapsire kaya kiye >>> dalam kehidupane ente kye adong pan dolanan internet kye ora olih anggo komputer komputer olihe anggo kaca benggala (kaya mak lampirqeqeqe)
>>>trus ari pan masak ya ari pan ngirisi apa mbuh apa ora olih anggo lading olihe anggo keris, soale eman2 wis diwei keris ora digunakna
>>>adong pan metu-metu kerise kudu dokon neng ngarep (diselagna neng nduwure ***i) qeqeqe
juskiding

hahaha
um tong_enk ana ana bae qeqeqe
Reply
ora komen ah, ora ngrti masalah ngimpi, coba bae o um klik kene bae lamon pngin ngrti arti mimpi, nyong pan [Image: bubuk.gif]
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
hahahhaha
maturnuwun um pegeg Nyengir
Reply
Pben mbah?
Artine ap kwe ngimpine?
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
tak goleti ora ketemu um qeqeqe
Reply
Y brarti batir turu tok kwe um. ..
qeqeqe
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
hahahahah
oke qeqeqe
amien um Nyengir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)