Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ngimpi
wah kancane aku ya tau ngimpi di nein keris tapi daning simbah buyute, barang tangi temenan ana keris e
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
aku tah ora tak trima kerise qeqeqe
ogah sing kaya kuwenan
Reply
(28-11-2010, 02:57 PM)Elank Wrote: aku tah ora tak trima kerise qeqeqe
ogah sing kaya kuwenan

dongen dtrima ae o um. ..
Mbokan paz tangi dadi dukun. qeqeqe
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
astaghfirullah Nyengir
emohlah qeqeqe
dadi menungsa sing bener bae Nyengir
Reply
(28-11-2010, 03:28 PM)Elank Wrote: astaghfirullah Nyengir
emohlah qeqeqe
dadi menungsa sing bener bae Nyengir

yaul um. ..
Dadi manungsa sing bener ben angel.
Ora ucul seka dosa.
.apa maning dadi dukun. ..
.tp dukun ap dsit iz. ..
.mbokan dukun beranak. .. qeqeqe
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
wkkwkkwkwkw Nyengir
pan dadi pembela kebenaran pembasmi kejahatan qeqeqe
[Image: saras.jpg]
Reply
daning sara kosong kosong delapan Ngikik maning nulai Aja OOT keh
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
hahahahah
ampun ummmm ampunnnnnn
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)