Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aku wong anyar melu gabung
@ ibnu : partner waktu ning warnet kang Nyengir

namine mba wiwiek Nyengir

PISS
Tegur bila Salah
welkaaaaaaaaaaaaamEs Teh
ciptaan Allah. madan Kentir. Slenge'an tapi sayang Ibu

Gado Gado Spesial
ngerek
daning sepi yah. ..
Sing gawe trit ra nmul". ..
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
nyumule paling2 dang esuk tok qeqeqe
Tegur bila Salah
Pangkahe endi mbak? aja2 dermasuci keh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
monggo di enak bae ya

tahu acitahu acitahu aciMedangMedang
Jangan Cuma Kata

andi afif kurniawan
www.a-afif.blogspot.com
085 878 338 151 - 081 328 398 004


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)