Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kriteria tipe cowok jarene cewek
iya sejen . angger aku tah sing penting pertama agamane pada trus kenteng ibadahe . dadine kena nggo nyontohi aku .Es Teh
lan sing umure ora adoh adoh sing nyong qeqeqe

um ibnu : lanang sing ayu ? lah kayong ngko kaya kulawikane nyong oh
ciptaan Allah. madan Kentir. Slenge'an tapi sayang Ibu

Gado Gado Spesial
Reply
#12
mendoan njaluk di Balang Sendal pa pmen ? ? Roket Roket Rambo Rambo Tendangan Maut Tendangan Maut
Reply
sing penting cocok bae wez... hehehehe,.......... Nyate ndisitNyate ndisitNyate ndisit
........ :::::::::: I LOVE ART :::::::::: ........
Reply
@ okky : bisane ngamuk ky Rambo
@ afans : bener um Josss
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
Sing penting ngerti agama. ..!!
Ben bsa ngemutna aq yen lg khilaf.
Es Teh
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
ngawagisasi nemen kyeh Xixi

akurasine jare nyong mung 60% PISS
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)