Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DODOL CEPET HP 2323c (2nd)
#11
w200i,n5110,galaxy5,sijine klalen tipe pira Ngikik maning
ngko tak takon adine mbokan ana sing minat, oya, ana sing pan di lepas ora keh Nyengir
Tegur bila Salah
photo hape asline bae owh wolak-walik kanan kiri depan belakang Xixi.. ben ngerti kondisini..
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
#14
laka PISS eman2 pan dilepas. .
ya wis ora apa2 kang oky Nyengir

@ ichijouji_ken : lagi pan nyilih hape kanca nggo foto Nyengir
Tegur bila Salah
di :kerek maning Es Teh
Tegur bila Salah
yuh cepetan gambare wis tak upload

Es Teh
Tegur bila Salah
wis payu,dadine Nutup dopokan
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)