Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gledek _mitos lan sanggahane
(01-12-2010, 11:18 AM)wadukepor Wrote: nyong teka Girang nemen
wa, nang kene ana sing wis tau ksamber gledek ? pimen rasane, menggelinjang apa kpiben ? Ngikik maning
kuwe emang akeh mitos mitos sing pating sliwer, tapi loken pan percaya terus ? kulak jare ngko wooh..
kyeh ana wacanan sing nyanggah mitos2 mau..tak edit sitik ment ben enak diwaca.. monggo diwaca . .
aja klalen dod, yen wis tau buang sampah yaa Josss

menggelinjang kenikmatan um Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)