Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Video] A Letter from Mom & Dad
Assalamualaikum akang2 lan mbak2..
Lagi asik2 chat facebookan eh ujug2 dikirim video daning batir, mbokan sih video horor nggo meden2i atawa video sing ora mutu, eh barang tak deleng jebule isine apik..
Nah kie aku pengin ngeshare videone mau neng kene, video sing singkat (mung 4 menitan) tp nyentuh neng ati..
Isine tentang apa? langsung tonton bae wis ya... Weee
(NB: yen bisa sih di donlod ndisit trus mbeken ditonton, ben bs meresapi, yen ora ben buffer'e rampung ndisit tuli nembe ditonton Ngikik )

http://www.youtube.com/watch?v=qUAE0aYrUBA

Josss
Reply
Duka cita

Rabbighfirli waliwaalidayya warhamhuma kamaa rabbayani shaghira~
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ngerek yuh ben tambah rame Josss
Reply
(04-12-2010, 09:14 AM)auzhee Wrote: Duka cita

Rabbighfirli waliwaalidayya warhamhuma kamaa rabbayani shaghira~

Amin....
knp ente zi? uwis ah aja nangis terus Weee

(04-12-2010, 09:18 AM)Elank Wrote: ngerek yuh ben tambah rame Josss

Hoho.. suwun kang wis melu ngerek Beres Jon!
Reply
ceritane Duka cita ben katon jero Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
alah, wis ngaku bae nangis temenanan be ora papa ka.. Weee
kie kancane aku be akeh sing mewek, terutama sing wadon2 Nyengir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)