Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manfaat Ngresiki Kuping
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


Sedulur kabeh mesti wis ngerti manfaate ngreski kuping, ya sing utama nggo kebersihan. Setelah meneliti 2 minggu suwene. Berikut kegunaan ngresiki kuping sing ndean sedulur kabeh durung pada ngerti::
Semoga berguna Josss

1. Menjaga Kesehatan Pendengaran
Ngresiki kuping secara langsung bisa mbuang kotoran sing ana neng njero kuping, lah kotoran kuwe biasane dadi penghambat daya pendengaran (biasane neng tegal disebut KOPOKEN Nyengir) lah angger rajin ngresiki kuping niscaya gangguan pendengaran kiye bisa diminimalisasi.

2. Mempercepat Penyaringan Informasi
Sesuai mau sing wis disebutna neng nomer 1, angger pendengeran ora terganggu secara otomatis informasi bisa diserap dengan optimal.

3. Menguatkan Kinerja Jantung dan Paru-paru
Loh?? Apa hubungane?? Ngresiki kuping tentu bisa juga meningkatkan kinerja jantung lan paru-paru. Wong sing teratur ngresiki kuping lan rajin latihan aerobic minimal 2x seminggu (misale muteri GOR Yos Sudarso ping 7) terbukti bisa ningkataken kinerja jantung lan ningkataken daya tampung oksigen neng paru-paru.
*NB:: Ari ngresiki kuping aja karo udud Udud lan kudu di dukung makaan sing bergizi

4. Meningkatkan Intelegensia lan Daya Ingat
Ngresiki kuping dipercaya bisa ningkatna kecerdasan lan daya ingat angger disertai rajin baca buku lan mengkonsumsi obat neurotropic utawa ramuan sing mengandung gingko biloba.

5 Mengurangi Resiko Ditilang Polisi
Wong sing rajin ngresiki kuping lan mentaati peraturan lalu lintas (misale nganggo helm pas numpak motor) terbukti bisa mengurangi resiko di tilang polisi terutama nggo daerah sing polisine *ganas*

6. Meningkatkan Pendapatan Negara
Wong sing ngresiki kuping lan rajin mbayar pajak berpotensi gede meningkatkan pendapatan negara, sing kiye emang durung diteliti secara lebih lanjut, tapi 9 dari 10 pakar ekonomi wis setuju Xixi

7. Mengurangi Angka Pengangguran
Wong sing ora nduwe kerjaan alias nganggur, angger rajin ngresiki kuping bakalan duwe pekerjaan sedulur, lan akhire ora nganggur maning.
Apa kerjaane??
ya sedulur wis ngerti dewek :: Ngresiki Kuping

8. Mempercepat naik pangkat neng TCC
Ternyata ngresiki kuping juga berguna angger dewek lagi OL TCC. rajin ngresiki kuping disambi posting neng TCC dipercaya bisa mempercepat sedulur kabeh sing piyik dadi dadyi, sing dayik dadi jakwir, lan sateruse PISS
mengingat akehe manfaat ngresiki kuping, nyong pandang pemerintah perlu mengadakan Hari Ngresiki Kuping Nasional Josss
semoga bisa meningkatkan taraf hidup wong Indonesia
Sumonggo dipraktekna sedulur Josss
angger postingan kiye berguna ditunggu Klepon yaa, tulung aja dibalang Balang Sendal
oiya ngirim klepone aja klalen karo ngresiki kuping ya sedulur PISS

KEEP CLEAN KEEP HEALTH Josss




mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

Reply
bisane mlebune lawakan sih Patak Sendal
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
terus apa um mlebune???
Reply
qeqeqe mlebune awagan kiye lah qeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
kye tah maceme mlebu LENG UNDERGROUND soale mbahas tentang mbersihi LENG KUPING Balang Sendal

mlebune kesehatan owh um elank;;Palu2nan
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
#6
Mau asline pan tak pindah neng kesehatan...
tapi jebule ngingsore nglawak sih..
wis eben nang kene baen... Ngikik
Kreatip juga wis... daripada bingung gawe trit..
Tapi aja kakehen gawe trit pengak kaya kie... Ngikik maning
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Tak tmbahi y um elank?
ngresiki kuping bisa gawe kreatip lan Guling-Guling Soale bsa posting sing kaya kiye. .. Apa mning ngresiki kuping gamen nonton lawak. .. Pazti Guling-Guling
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
(04-12-2010, 11:59 AM)wadukepor Wrote:
qeqeqe mlebune awagan kiye lah qeqeqe

ya kyeh digawe SF Awagan bae Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(04-12-2010, 11:59 AM)wadukepor Wrote:
qeqeqe mlebune awagan kiye lah qeqeqe

ader ana kamar awagan??? PISS

(04-12-2010, 12:02 PM)ayiep_wawan Wrote: kye tah maceme mlebu LENG UNDERGROUND soale mbahas tentang mbersihi LENG KUPING Balang Sendal

mlebune kesehatan owh um elank;;Palu2nan


Kesehatan apane kang???
wis diwaca kabeh?? :qeqeqeq
(04-12-2010, 12:08 PM)masindra Wrote: Mau asline pan tak pindah neng kesehatan...
tapi jebule ngingsore nglawak sih..
wis eben nang kene baen... Ngikik
Kreatip juga wis... daripada bingung gawe trit..
Tapi aja kakehen gawe trit pengak kaya kie... Ngikik maning

hehehehe
Melu bae siap um Nyengir
kiye critane nggo refreshing bae mumpung weekend Nyengir
emen tambah rame TCCne Amin
Reply
(04-12-2010, 12:24 PM)ariy Wrote: Tak tmbahi y um elank?
ngresiki kuping bisa gawe kreatip lan Guling-Guling Soale bsa posting sing kaya kiye. .. Apa mning ngresiki kuping gamen nonton lawak. .. Pazti Guling-Guling

hahhah qeqeqe
apik apik Nyengir
juh owh ditambah maning kegunaane ngresiki kuping Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)