Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bukti Promosi TCC
(02-03-2010, 04:16 PM)laksonoadi Wrote: kuwe foto pertama,,,
den bagus kayong les ah...
hehehehe
Ngikik Ngikik

iy kweh den bagus melu2 nimbrung,ben bs melu TePe2 NgguyuNgguyu
kayong den bagus ora kedep ah matane ndelengna sing ning ngarepe bening Ngikik
nah....kiye poto sing tak tunggu...

mantep ah promosine....

ngomong2, sing kaose warna pink sapa yah???
Nyengir Nyengir Nyengir Nyengir Nyengir
road to
6666th
#13
De,,, sing liyane ndi??daplod kabeh owh...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#14
sing kidul arane sesya
sing lo arane ikmah..
Nyengir Nyengir Nyengir
saya suka siomay
(02-03-2010, 08:30 PM)laksonoadi Wrote: sing kidul arane sesya
sing lo arane ikmah..
Nyengir Nyengir Nyengir

apal nemen ah
nyong be klalen
ana pesbuke um???
pan melu promosi kyeh

NyengirNyengirNyengir
road to
6666th
(02-03-2010, 07:29 PM)adebian Wrote:
(02-03-2010, 04:16 PM)laksonoadi Wrote: kuwe foto pertama,,,
den bagus kayong les ah...
hehehehe
Ngikik Ngikik

iy kweh den bagus melu2 nimbrung,ben bs melu TePe2 NgguyuNgguyu
kayong den bagus ora kedep ah matane ndelengna sing ning ngarepe bening Ngikik

Guling-Guling Guling-Guling
mumpung ana um.....
luruh ya kayong kesuwen.... wkwkwkwkw
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
#17
nyong dadi nyesel daning teka ne keri,hlllaahhh,,,Palu2nanPalu2nan
(02-03-2010, 07:46 PM)masdudu Wrote: De,,, sing liyane ndi??daplod kabeh owh...

siap masdudu :cool:
kiye lg dlm proses, mau nembe 10 poto sing sukses dari 40 poto sing wez ak pilihi, insya allah ngesuk wez bs di aplod kabeh, tp ak nyertakna link e bae pa pan di aplod kabeh ning kene?? Rambo
berhubung nyong ra nduwe motor...stiker e ta pasang neng helem bae yaa...helem pribadi ne nyong kiee....=p

mbokan pas neng parkiran kampus ana sing ndeleng toli join =p
#20
wah, salut-salut. pada mantep usahane kyeh promos TCC...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)