Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tempat Tidur Unik
Nyentrik rupane ah. ..
Es Teh
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
SORI NEMEN KYEH SM'E BAR MUDIK NEMBE NYUMUL MANING :PISSS:


(10-12-2010, 09:20 PM)ibnu19 Wrote: kasur burger enak kweh
apamaning angger tangkepane nganggo sing anget2....

contohe apa um???
kompor?? apa knalpot??
Xixi
luwih enak maning dong tangkepane bisa ngentut Xixi
______________________________________________________________________________
(10-12-2010, 09:30 PM)ayiep_wawan Wrote: nambah posisi tidur sing Josss



beres um Josss nemen kyeh..
suwun ya Es Teh
_____________________________________________________________________________
(11-12-2010, 12:42 AM)ariy Wrote: Nyentrik rupane ah. ..
Es Teh

nyentrik rupane nyong ahh Dandan ndisit Xixi
Reply
kye lamon si nok'e di pindah ng kasur humberger ta tambah lali yah... sg no 1 kasur khusus go sg turune ngringkel... qeqeqe
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
Xixi
iyaa yah um..
tru neng kasur nomer 1 ndean tangine awak pegel kabeh Xixi
Reply
nice inpoh Josss

Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
okey um auzhee Josss
Reply
nambah posisi tidur Ngikik maning

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)