Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 2 Tegal
(07-12-2009, 03:46 AM)Barrezta Wrote: smp 1 sih neng ndi kiye?


nyonk nggoleti mena mene laka jon :((

nyong spensagal kyeh cool nemen
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
nyong ya smp 1
PISS
Reply
sing dudu smp 2 tegal gawe thread dewek lheen Ngikik maning PISS
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(22-01-2011, 08:47 PM)muhammad apip Wrote: hehehhehh, esih seger esih anget (ibarat endog=delatmaning mecah)
dongakna ya senior senior kabeh ampunnnnnn eben taun kiye nyong bisa lulus karo kanca2 seangkatanku kabeh, eben bisa mengangkat lagi Nama SMP2 Tegal Aminmawarku untukmu

iya, tak dongaknya
aku lulusan 94, jamane bangunan SMP 2 durung ditingkat tapi prestasine terus meningkat

saiki bangunane kinclong tapi prestasine njeglong...
isin aku.. PISS
wong Dawuhan sing nyasar nang Kelapa Gading Jakarta
Reply
prestasi njeglong tah angkatan 2010 oh Xixi

dongakna bae InsyaAllah angkatan ku taun kiye prestasine meningkat maning ampunnnnnn
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
Amiiiiinnn....

Semangat yo Le...girang
wis waktune alumni spedagal bangga maning..
wong Dawuhan sing nyasar nang Kelapa Gading Jakarta
Reply
Pas angkatan '08 spenda isa peringkat 51 se jateng..
Toli pas angkatane aku '09 bisa anjog 17... girang

tp barang '10 kayong parah...

Tugase nt pip, karo kancane lan adi2 kelas endah bisa olih predikat sg apik ky pas taun '09..

Syukur2 bisa luwih.. AminAmin
Reply
[Image: 264076_225439330813310_100000417356291_8...5967_n.jpg]

tulisan 'TOP' ne maring endi? Duka cita
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
apik nemen ya saiki? Resik karo ac nan maning..
Mbiyen cuma sa tingkat... tapi aurane mbesih pada, aura smp2 PISS
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
Aku ya alumni SMP 2 Tegal taun 2009.
Nyate ndisit
Saiki skolahe nang ADB dadi cah elektro.
cool nemen
Kyeh saiki ws kelas 3, lagi pkl nang bekasi.
PISS
HARUS DISIPLIN
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)