Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 2 Tegal
#11
gedung apik, kualitas bocahe pimen ya? krungu2 tengah 2009, jare smp liyane kayak smp 7 karo smp 1 tambah manteb.
lha, yen bener, sayang nemen kweh...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#12
kuwe ta emang bener...
smp 10 apamaning bos...
saya suka siomay
Reply
#13
apa karena gurune kurang beres apa pimen? soale kan gedung jare wis manteb,.,,
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#14
pa agus subekti isih? Ngikik
pa miftah sih Ngikik
Reply
#15
gurune akeh sing anyar om...
guru loro kuwe kayane ta esih...

sing melas pa gino owh...
kena struk...
saya suka siomay
Reply
#16
astaghfirullah...
ning endi saiki? dirawat apa ning omah?
ana sing wis pernah niliki?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#17
nyong be jare sing mbene pada lulus wingi owh...
berarti klas 1 / kelas 2 saiki...
saya suka siomay
Reply
wah nono berburu daun muda maning....
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#19
Semoga pak gino cepat sembuh.. semoga Spedagal Jaya Kembali!!! Sangertiku lagi ponakane aku mlebu SMP 2 jare wong2 juga pada nyaranane maring SMP 1.. Pokoke semangat baen lah SMP2...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#20
hahah, ana pergiliran ndra. masa menang terus...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)