Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 2 Tegal
#21
Pembelaan.. hahahaha........
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#22
hahaha, rada ngono lah...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
tapi jare emg wes terkejar prestasine...
sepupu be malah mlebu smp 7...
jare luwih apik...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#24
(28-01-2010, 11:24 AM)OmSani Wrote: wah nono berburu daun muda maning....

aku nggal taun nongkrong neng smansa owh..
jare `masdudu` sok dibutuhkan...
wkwkwkwk...

tapi ya mayan lah akeh sing kenal,,,
insya Allah kelas1 saiki be esih ana sing kenal
wkwkwkkw...

ari bakso,, neng smp2 esih ana...
saiki sing dodolan anake pa gino jarene ta
saya suka siomay
Reply
#25
wuih, manteb gyeh mas nono, jaringane akeh..
siap2 kerja bareng no. tunggu japriku!
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
waduh rame neee ~_~

bu birin si masi apa endaa??
Reply
#27
waduh, monggoh dijawab
yanu ora ngerti Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#28
(29-01-2010, 08:53 PM)vinita_chandani Wrote: waduh rame neee ~_~

bu birin si masi apa endaa??

bu birin esih ana,,,
wingi ana sing upload fotone neng fesbuk ngko tak uploadna,,,

[Image: 19559_1097536658072_1816306228_192083_6393529_n.jpg]
saya suka siomay
Reply
#29
iz keren nemen ah banner e!
tapi daning kursine esih teyeng Ngguyu

kelingan ndisit maring bu birin tukune cireng terus Nyengir
a warrior doesn't beg for his life..
Reply
(29-01-2010, 10:55 PM)cylok Wrote: iz keren nemen ah banner e!
tapi daning kursine esih teyeng Ngguyu

kelingan ndisit maring bu birin tukune cireng terus Nyengir

wakakakaka

akuu dulu beli ne otak"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)