Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 2 Tegal
#31
Mbiyen sangune pira ya.. sewhu kayane, tuku es 100 tuku gorengan 200 istirahat pertama ning bu birin. Istirahat keloro tuku es Pak Um karo tuku cuspe,,.. Balike nyokot jentik... hahahha...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#32
pak um e saiki wis buka kios beleh...???

tapi ya jare esih keliling...
manteb kae wong...
Medang
saya suka siomay
Reply
(29-01-2010, 11:51 PM)masdudu Wrote: Mbiyen sangune pira ya.. sewhu kayane, tuku es 100 tuku gorengan 200 istirahat pertama ning bu birin. Istirahat keloro tuku es Pak Um karo tuku cuspe,,.. Balike nyokot jentik... hahahha...

cuspe si apa??
Reply
#34
(30-01-2010, 07:54 PM)vinita_chandani Wrote:
(29-01-2010, 11:51 PM)masdudu Wrote: Mbiyen sangune pira ya.. sewhu kayane, tuku es 100 tuku gorengan 200 istirahat pertama ning bu birin. Istirahat keloro tuku es Pak Um karo tuku cuspe,,.. Balike nyokot jentik... hahahha...

cuspe si apa??

hahahaha...
[Image: mociT.gif]
saya suka siomay
Reply
salam kenal boss, alumni Spedagal 2005..
generasi anyar..
hahaha..

Medang
Reply
salam juga kyeh sing wes tuwa-tuwa....2001
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#37
yanu lulusan 2002

[Image: mociT1.gif]
saya suka siomay
Reply
Maning2x Dominasi siji sekolah. SMP 2 paling apik apa priben?
Reply
#39
(30-01-2010, 07:54 PM)vinita_chandani Wrote:
(29-01-2010, 11:51 PM)masdudu Wrote: Mbiyen sangune pira ya.. sewhu kayane, tuku es 100 tuku gorengan 200 istirahat pertama ning bu birin. Istirahat keloro tuku es Pak Um karo tuku cuspe,,.. Balike nyokot jentik... hahahha...

cuspe si apa??

Cuspe kuwe singkatan... mbiyen jamane om nono esih enom...
CUSPE => saCUCUS Limang Pe...
Satu tusuk 5 rupiah... Ngikik
(31-01-2010, 12:41 AM)Naikaku Joho Chosashitsu Wrote: Maning2x Dominasi siji sekolah. SMP 2 paling apik apa priben?

Ah,perasaanmas Joho aja.. kebtulan baen sing nggawe trit wong2 kuwe..
Laka maksud apa2.. sing liyane ya monggoh... buktine SMA slawi juga ana sing nggawe trit.. Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#40
ga juga....
saya aja biasa aja...
[Image: sapi.gif][Image: sapi.gif][Image: sapi.gif]


smp 2 jare muride ya paling de-best owh..
arane be muride...
[Image: sapi1.gif][Image: sapi1.gif][Image: sapi1.gif]
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)