Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 2 Tegal
hahaha.....kalem om....mungkin durung pada aktif.....esih akeh sing cm ndaftar drg pada posting
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#42
laka sing dodol kecap nomor 2 oh...
Medang
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
kayane penghunine ora beda adoh karo sing smansa tegal ya??
salam kenal nggo kabeh wis..
Reply
(29-01-2010, 11:51 PM)masdudu Wrote: Ah,perasaanmas Joho aja.. kebtulan baen sing nggawe trit wong2 kuwe..
Laka maksud apa2.. sing liyane ya monggoh... buktine SMA slawi juga ana sing nggawe trit.. Nyengir

Panggil Nai. Bukan Joho.
Reply
(31-01-2010, 06:25 PM)Naikaku Joho Chosashitsu Wrote:
(29-01-2010, 11:51 PM)masdudu Wrote: Ah,perasaanmas Joho aja.. kebtulan baen sing nggawe trit wong2 kuwe..
Laka maksud apa2.. sing liyane ya monggoh... buktine SMA slawi juga ana sing nggawe trit.. Nyengir

Panggil Nai. Bukan Joho.

nai???mending joho...timbang salah nulis dadi nyai...
hahaha...piss jon....:medang:
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#46
iya...
trus kayonge "nai" kuwe jorok.
misal: weh, aja nai ning kono!! ^_^
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#47
(01-02-2010, 02:56 AM)akhdaafif Wrote: iya...
trus kayonge "nai" kuwe jorok.
misal: weh, aja nai ning kono!! ^_^

[Image: 8863234ebea13f109c9b15ba19a4531c.gif][Image: 8863234ebea13f109c9b15ba19a4531c.gif][Image: 8863234ebea13f109c9b15ba19a4531c.gif][Image: 8863234ebea13f109c9b15ba19a4531c.gif]

saru ah wong arab!!!!

sopan owh!!

hahahaha..

wis balik maning meng topike...
saya suka siomay
Reply
#48
hahahhahaha... apip saru... Nyengir

Sory mas Nai... ^_^
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
trit kiye tulisane smp 2 kan??

daning pada karo badge sing nang seragam sekolahe nyong yah???
road to
6666th
Reply
melu absen....xixixixi sory nembe weruh forume barang diangkati...
nyong lulus taun 2004....Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)